ja_mageia

  • Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size


Vélemények a "Vénusz ébredése" tanfolyamról:


„Ezen eseményen való részvételem az életemet egy újabb megvilágításba helyezte. Ugyan már jó ideje (sok munkával) úgy érzem elég stabil belső lelki állapottal rendelkezem, mégis bőven meg tudott ajándékozni ez a nap sok újdonsággal. Nem mesélném el túl részletesen mi történik egy ilyen „rendezvényen” nem mintha titok volna, mégis a tapasztalat önmagáért beszél. Azonban hogy a lényeget azért mégis megragadjam, segített számomra a nőiségemet egy egészen más megközelítésből szemléltetni saját magam számára. Olyan rejtett vagy felfedezni nem kívánt oldalamat hozta elő, mely igenis átalakításra szorul, vagy akár csak odafigyelésre a magam részéről. Én mindenkit komolyan buzdítanék, hogy éljünk az effajta lehetőséggel, mert annyi pluszt tud adni, amiből elindulhatunk egy olyan irányba, ami szintén elvezet egyfajta belső béke és harmónia állapotába, de egy kicsit más módon mint a „szimpla” (elnézést a kifejezésért) vagy legyen hétköznapi spiritualitás.

Manapság a nőiséget és a nőiességet kicsit elfelejtettük hogyan is kell szépen művelni, annak teljességében, gyönyörűen megélni, hogy azt oly formán tálalhassuk a másik felünk, a férfiak felé, hogy az mindenki örömére szolgálhasson. Ha a nő önmagával teljes, csak akkor tud ép kapcsolatot kialakítani és közvetíteni magát a másik felé úgy, ahogy Ő valójában van. Gátlások, félelmek, korlátok nélkül, lelki sérülésektől mentesen. Természetesen nem szeretném azt állítani, hogy egy vagy akár négy alkalom után mindenki teljesen átalakulva, előző önmagából kifordulva tér majd haza, talán nem is rögtön változunk át általa, de hogy nem jön ki senki úgy ahogy bement a foglalkozásra, azt garantálom!!!

Aki nem hiszi hogy ilyen van, járjon utána.
Köszönjük Andi!!!”

Moravetz Csilla
www.csillagvirag.eoldal.hu


„Andreát először a Hangolódás kapcsán kerestem fel. A tapasztalatom, hogy egy nagyon sokrétűen képzett, bölcs, és finom lélek, aki meglátásaival sokat segít a hozzáfordulóknak, hogy azok jobban megismerve önmagukat teljesebb, harmonikusabb életet élhessenek. Én nagyon sok hálával tartozom neki! A Vénusz előadássorozatot sok hölgynek csak ajánlani tudom. Engem hozzásegített, hogy a párkapcsolatomat - a kettőnk között levő erőket megismerve - egy még magasabb szintre emeljem. Köszönöm!”
Love and peace:

Kiss Andrea
www.cosmicdanceryoga.com


Andreával a Hospice Alapítványnál együtt teljesítettünk önkéntes szolgálatot, innen indult az a mély barátság, amely mára együtt-gondolkodássá és együtt-munkálkodássá is alakult. Andrea különleges képességekkel megáldott Nő. Rendkívüli érzékeléssel rá tud hangolódni az energetikai rendszerünkre és olvasni tud belőle.

A Vénusz Ébredése egyedülálló, semmi máshoz nem hasonlítható rendezvény! Olyan egyedi, saját intuíció által megalkotott tanfolyam, amellyel sehol máshol nem találkozhattok! A pszichológia különböző területein is nagy tudásra tett szert, és így egy rendkívül igényes, mélyen a tudatalattiban ható rendszert dolgozott ki.

Ez a két hétvége alapjaiban változtathatja meg a Női minőségünket. Végre szabaddá válhatunk, letehetjük az összes ránk erőltetett (társadalom és család által) szerepszemélyiséget. Megismerhetjük valódi lényünket és így kiteljesíthetjük párkapcsolatunkat, vagy be tudjuk hívni életünkbe végre a lélekben hozzánk közel álló társat.

Pál Judit
Gyógyító Jelenlét Alapítvány


A nőiességem megélése, valahogy nem volt számomra mindig könnyed és természetes. Gyakran éreztem, hogy nőnek lenni sokkal több, mint amennyit én ki tudok fejezni a sorsnak eme ajándékából, s arra vágytam, hogy képes legyek gátlások nélkül felvállalni a nőiségemet és minél többet meríthessek a női bölcsességnek is nevezhető tudásból.

Andrea  (akit csodálatos nőnek és példaképnek tartok) által elindított „Vénusz ébredése Klub” és a „Vénusz tánc” résztvevőjeként, úgy éreztem magam, mint egy fantasztikus, mágikus körben, mítoszok korába repítve és  olyan mélyen rejtőző, ősi húrokat pendített meg bennem, amelyek jótékony rezgéseit szeretném sokáig megőrizni!

Kívánnám, hogy bárcsak mindenki észrevenné és megragadná azokat a lehetőségeket az életében, amikor megtapasztalhatja a közösség gyógyító, gátlásokat lebontó és új utakat megcsillantó erejét. Én ezt éltem át az Andi által vezetett összejöveteleken, amelyeket nagyon jó szívvel tudok ajánlani minden olyan nőtársamnak, akinek kis segítségre van szüksége ahhoz, hogy felébressze magában a csodálatos, Vénuszi Nőt!

Szeretettel:
Erika


Nekem nagyon tetszett a Vénusz klub, mert nagyon sokszínű, érdekes és egyedi előadás sorozat volt. Szerintem Andinak rendkívül jó érzéke van mind a nőiség, mind az ezoterikus témákban, küldetése, hogy segítsen minket nőket önmagunk jobb megismerésében és értékelésében. Színesen és rendszerezetten felépített témakörök szerint, és vidám feladatokkal, minden találkozó alkalmával nagyon sokat tanulhattunk és tapasztalhattunk, egy nagyon jó hangulatú légkörben, kellemes környezetben. Szeretettel ajánlom a Vénusz klubot minden hölgynek, aki szeretné jobban megismerni a benne rejlő Nőt, vagy szeretné megvitatni nőiségével kapcsolatos kérdéseit.

Rita

 


Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelemre, értesüljön
legújabb programjaimról, és olvasson
érdekes információkat!

Feliratkozás hírlevélre